Ny vaksinefabrikk i Norge Produksjon av vaksiner, terapeutika og diagnostikk for COVID-19, og innovasjoninnenfor pandemiberedskap

OUR MISSION

Serving the ecosystem as a partner for the transformative development and manufacture
of vaccine and biological medicinal products.

Norsk Vaksinefabrikk i Sandefjord

Norsk Vaksinefabrikk/Norvax AS er en industriell og innovativ virksomhet knyttet til utvikling og produksjon av vaksiner mot Covid-19, samt terapeutika og diagnostika innenfor samme felt.

Norsk Vaksinefabrikk en viktig bidragsyter til global beredskap mot epidemier.

Norsk Vaksinefabrikk har sentral beliggenhet i Borgeskogen industripark i  Sandefjord.

Vårt oppdrag

Vårt hovedoppdrag er å utvikle og produsere mRNA vaksiner i industriell skala

Målet er å skape et økosystem for biologiske medisiner, der forskning og utvikling vil samhandle med etablert GMP-produksjon. 

Med fokus på partnerskap og åpen vitenskap (open science), utvikler vi framtiden for biologiske medisiner gjennom delt vitenskapelig ekspertise og innovasjon, både for COVID-19-pandemien og langvarig bærekraftig  pandemisk beredskap.

Produksjons- / logistikkbygg med tilhørende kontorer: 12.733 kvm

  • 8930 kvm. lager- / logistikk- / produksjon område
  • 2553 kvm kontorer på to nivåer
  • 1 250 kvm fellesareal (teknisk rom, treningsrom, garderober)
  • Enkel tilgang og manøvreringsområder for tung transport
  • Fleksibelt lokale med flere adkomst muligheter
  • Flere ramper og porter rundt bygningen. God adkomst rundt bygningen for lastebiler og andre transportkjøretøy.. Tilgang til parkering

VÅRT FOKUS

Norvax AS fokus for 2021 er rask langsiktig vekst, oppnådd gjennom kortsiktige og langsiktige pandemistrategier. Våre produksjonsløsninger støtter den nåværende COVID-19-pandemien med en infrastruktur i industriell skala Vi leverer bærekraftig pandemisk beredskap gjennom åpen vitenskapelig forskning og utvikling i Norge  Som sosial virksomhet tilbyr vi rimelige løsninger for å gi stor innvirkning på global folkehelse Våre unike produkter for eksport inkluderer:

FILL-FINISH

Fylling og  etterbehandling for vaksiner og terapeutiske midler for COVID-19 og pandemiberedskap

TESTER

Utvikling og produksjon av avansert, rimelig og , rask diagnostikk for virusinfeksjoner, inkludert COVID-19

BEHANDLINGER

Utvikling og produksjon av inhalert interferon , et humant protein, for behandling og lindring av virusinfeksjoner, inkludert COVID-19.

Norsk Vaksinefabrikk bestiller og utvikler r det mest avanserte systemet for vaksineproduksjon i Norge.

Norsk Vaksinefabrikk fill-finish produksjonslinje vil ha kapasitet til å produsere 36.000 2R hetteglass per time.

I et 10R hetteglass med 0,5 ml per dose er Norsk Vaksinefabrikks kapasitet opptil 172.800.000 vaksinedoser per måned. Dette betyr en fyllingskapasitet på opptil 5 millioner vaksinedoser på mindre enn 24 timer etter levering av bulk vaksineforsyning.

Norsk Vaksinefabrikk/Norvax AS er en sosial virksomhet som ligger i Borgeskogen industripark, Sandefjord, 12 minutter fra TORP internasjonale lufthavn, med  rask global tilgang.

Norvax har fokus på bærekraftigvekst og forretningsutvikling i den internasjonale biofarmasøytiske industrien, og vil skape høyverdige sysselsettingsmuligheter i Norge.

Slide Norvax Fast-Test til COVID-19
med CHEC Mobile App
GOV UK functional validation by DHSC at Porton Down Resultatene av Norvax Fast-Test til COVID-19 kan registreres for valgfri deling med offentlige helsemyndigheter via den gratis, private og sikre mobilappen: CHEC (Covid Health Examined Health Certificate). Norvax Fast-Test til COVID-19 er en rask test med spyttprøve, slik at folk trygt kan komme inn i kontrollerte eller begrensede sosiale miljøer, som omsorgsboliger, teatre, arrangementer, kinosaler og fly, vel vitende om at alle deltakerne var fri for SARS-CoV-2 viral belastning, før ankomst.

Strategiske teknologipartnere og foretrukne leverandører